1. Beneficios do arroz dourado para os consumidores .
Arroz dourado (Golden Rice) é uma variedade modificada geneticamente por técnicas moleculares, de modo a torná-la capaz de produzir betacaroteno, um precursor da vitamina A, componente essencial da molécula de rodopsina, encarregada de absorver os raios luminosos que incidem na retina.
ARROZ DOURADO
2. Proteinas producidas no leite animal modificadas xeneticamente .
3. Consideras que os avances tecnolóxicos relacionados coa saúde humana teñen que maior aceptación social?
Para min creo que que os avances tecnolóxicos que teñen que ver coa saúde teñen que estar restrinxidos porque senón os científicos farían o que lles dera agana co ADN .
4. Exisre algún risco de que os xenes introducidos en OMX poidan pasar a outros seres vivos ? Explícao.
Aunque os científicos din que e seguro hai xente que cre que non e saí porque poden ter algún cambio ou un problema
No hay comentarios:
Publicar un comentario